Blir bättre bloggning nästa vecka

Men Johanna är här med sin ponny Oscar så datorn är inte så intressant nu ;)


HEJ

Påväg hem från Vetlanda, väldigt nöjd med helgen. Ni får noggrannare resultat senare, men två fjärde platser-två nollor och en grym runda dock med fyra fel är resultatet. Världens bästa ponny plutt satte sin första nolla i Msvb och även jag gjorde de då. :D Har bara film från LA då det enligt mamma är något fel på kameran som gjorde att hon filmat gräset i två sekunder och sen slutat filma i BÅDA msv rundorna. Aaå himla synd då jag verkligen hade velat se rundan från idag... Men men life moves on.;)

In Vetlanda

Har just kommit fram till hotellet så nu ska jag duscha. Trimmade Morris förut och han kändes bra, lyssnade fram och tillbaka och var mjuk. Tävlingsbanan är jättefin och jag blir bara mer och mer taggad, imorgon hoppar jag alltså MsvB. Är första start bland D-ponnys, typiskt... Om nån vill ha snabba resultat kan ni titta på equipe.nu då de har online resultat där! Nu måste jag duscha så vi hörs!

Taggar igång med denna runda




Så jäkla bra känsla jag hade där, Morris var grym!! Satte ihop han alldelles försent på linjen så bommen åkte men annars- klockren runda. Vi LEKER runt i LA nu, Inga problem alls. De där var första rivningen i La på lixom ett halv år, rev i min andra start annars har de vart nolla. Imorn hoppar vi Msv, antingen super att hoppa som första klass så båda är pigga och fräscha, eller mindre bra att vi inte är igång. Men han är ju inte tittig och jag tror de blir super!! Vädret är antagligen bäst imorgon så de känns bra att starta Msv då, är de kaos på söndag stryker vi oss och jag vill gärna ha hoppat nån Msv lixom. Hoppas på att komma hem med globengehäng, haha. Lätt att vi skulle fixa de, asså vi KAN! Måste bara få lite rutin så de där fyra felen försvinner... Men de kommer. 

NU ska jag gå ut och bada Morris, så ger vi oss av sen. As taggad, alla säger att Vetlanda har en grym bana så och att de krävs mycket innan den blir så dålig att man inte kan rida. Super!! Aja, dags att börja jobba. Hejdå

sön-mån-tis

Söndag: Kom fram till Carro runt 3 om jag minns rätt. Ställde in Morris i hans box och sen gick jag till banan och hjälpte till med hindrena då de var en tjej som tränade. Carro skulle rida en ponny åt en tjej som var på Irland, men hennes pappa kom även med hennes andra ponny och den fick jag rida. En jättesöt C-ponny som när jag började hitta knapparna var super trevlig! Minns inte när jag senast red C-ponny så de var lite kul, överhuvud taget var det länge sen jag red nån annan ponny än Morris..;) 

Klockan sju tränade jag Morris för Carro, hoppade inget högt utan jobbade med att få honom mellan hand och skänkel och att få upp han på yttertygeln. Red över travbommar och travhoppade m.m. När vi hoppade började han dra åt höger lite grann då jag tappar högertygeln, så vi la ut en bom på sidan och en bom framför+efter så han inte heller skulle kunna dra iväg innan. Hoppade en liten mini bana på några få språng och han hade ett jäkla tryck i sig. Hoppningen i sig är ju lixom inget problem.



Måndag: Gick upp typ halv åtta och sen var det bara att sätta igång. Mockade typ fem boxar och två av dom var det värsta jag vart med om... Sen bar vi vatten till alla, gick ut i hagen med alla osv. Ledde någon ponny, och en till och nån häst som skulle skrittas av och så höll det på så. Sen skulle några ponnys ut och galoppera så då fick jag rida en D-ponny som hette Mossley, så himla söt den var! Carro red Tiesto näst sist och så red jag sist men varken Mossley eller Tiesto tyckte de var vidare roligt att hamna efter så när vi red igenom en sväng började Tiesto bocka och Mossley det lilla wb:t skulle såklart härma... Hahah sen fick jag precis tillbaka kontrollen när det kom en as stor vattenpöl som han hoppade 5 meter över och sen ba kaos haha. Hans benskydd flög av hela tiden för kardborren släppte så jag var tvungen att få stopp på han för att plocka upp det men de gick sådär.;) 

Nu fick ni en lång text om något väldigt onödigt, hah. 

Senare skulle jag träna Morris och både han och jag fick jobba ordentligt. Först fortsatte vi me det vi gjorde på söndagen, att få upp han på yttertygeln. Sedan hoppade jag ett räcke och en oxer på en åtta, med bom före+efter. Sedan hoppade jag en fyrkombination med räcken och ett galoppsprång mellan alla. Det var inte jättekort, men något kortare avstånd och när hindrerna låg på ca 1.10 hade han lixom inte så mycket val utan var tvungen att sätta in bakbenen och trycka på lite. Som sagt, både jag och Morris blev trötta och det dröjde inte länge innan träningsvärken kändes av i armarna... Men på något vänster är det en skön känsla- att verkligen känna att man har jobbat och ansträngt sig! Morris var jag jättenöjd med, han jobbade verkligen bra.

När jag skulle sätta på mig stövlarna innan jag skulle rida Mossley gick dragkedjan sönder såklart,  FÖR TREDJE GÅNGEN!! :@ J*kla tretorn... Får se om vi byter den eller inte, om de ens är värt det lixom. 
 

Tisdag: Gick upp typ sju och sedan var det att göra sammasak som dagen innan, promenera hästar, ta ut till hage, mocka och fixa vatten.  Dock hade alla hinder byggts bort då det skulle harvas, så vi fick bygga fram de igen. Hjälpte till med hinderna under provridningar och efter lunch red jag. Efter som att han jobbats så hårt på måndagen och skulle tävla på helgen tänkte vi bara fortsätta med att träna på att få upp han på yttertygel. När det funkade slutade vi och sen åkte vi hem. 

Det var inte många lediga stunder, men jag trivdes himla bra med att ha så mycket att göra. Framför allt i stallet! Att hålla på med hästar är alltid kul och det var väldigt kul att få rida nån annan ponny en Morris. Missförstå mig inte men de är ju kul med lite omväxling med ;D 




Undar om nån orkade läsa de där, haha  meeeeeeeeen jaja. Nu kan ni inte säga eller tänka att jag inte bloggar i alla fall ;) 



Sommarkväll

Fin fint väder nu asså, verkligen en riktig sommarkväll! Anlände till landet för ca en timme sen så nu sitter jag och chillar, Morris njuter av sommaren ute i gräshagen och är inte det minsta bekymmrad över att  vara ensam. Han är så cool med sånt där, bråkar lixom inte utan bara gillar läget. 

Red ut på han imorse och sen skoddes han osv. Imorgon ska han duschas och så ska vi åka till Vetlanda. Trimmar honom där när vi kommer fram och sedan på fredag ska vi tävla. Msvb-La-MsvB blir det, startar först i Msv på fredagen... Men men. Är jättetaggad, ber att vädret ska hålla sig bra!! Nu har vi i alla fall fått tips av Carro vad vi ska ha för broddar beroende på väder. :) 
 

Godnatt

Var lite väldigt långsam på att packa, men imorgon är det bara hästkläder+schabrak som ska plockas ihop här hemmifrån. Sen är det en hel del att fixa med i stallet, bla så ska Morris box tömmas. Ska jogga Morris lugnt ute i skogen och vid två ska han få nya skor. När de är klart stoppar vi i blindbroddar direkt och sen ska vi försöka komma iväg så fort som möjligt. Nu ska jag sova så jag kommer upp imorn, godnatt

Home sweet home

Hejsvejs, har inte bloggat under dagarna hos Kamenskys men det har vart full rulle hela dagarna och att sitta vid datorn var inget jag kunde prioritera. Skriver om allt senare, men nu mååste jag verkligen packa. Det är inte lite som ska fixas innan jag åker imorgon. Om jag glömmer nåt kan i och för sig mamma eller pappa ta med det senare men det är alltid skönt att ha allt på plats. Måste städa rummet med... Usch jag hade helst bara legat och slappat framför en film! Men å andra sidan, vilar gör man när man är död ;) Amen nu ska jag börja, så hörs vi sen!


Regn

Idag är en sån dag man egentligen helst spenderar hela dagen inomhus och har filmmaraton eller nåt liknande. Men jag ska strax hoppa ur sängen och packa iordning, för att sedan åka till stallet och bada ponny. Runt 1 ger vi oss av mot Carro. Nu är det dags att gå upp, ha en trevlig dag!

Mobilinlägg=no pic

Söta små lögnare

Bion var bra, Snow white and the huntsman såg vi. Kom hem för ett tag sen och sitter nu framför Pretty Little Liars, när det är slut ska jag göra mig iordning och sedan sova. Imorgon får jag gå upp i tid så jag hinner packa det som ska med till Carro, borde dessutom antagligen börja tänka på vad som ska med till landet då jag måste packat för hela sommaren när vi åker dit på onsdag. Godnatt

 


Bio

Hoppade precis ur duschen och ska strax iväg på bio med Johanna. Trotsade vädret idag och red ut i spöregn. Åååh vad trist att det skulle regna, allt var ju torrt och bra men nu förstörs det igen... Tänk att tävla på gräs idag. Meeen nu ska jag snart sticka så hejdå

Dåligt sverige

Orkade inte ens titta på matchen sverige-england då ja visste att de skulle förlora... De bara ridning vi är bra på! Haha nemän skämt åsido, om nån någonsin igen klagar på att Roffe vann jerringpriset kan man ju säga att han VANN EM och fotbollsspelarna sumpade...

Tittar på film, Trubbel i Paradiset heter den tror jag. Har målat naglarna med ett av de nya naglacken, dock har jag som vanligt endast hunnit med att måla en hand.;) Men nu ska jag snart sova, är trött då de även idag varit en fullproppad dag. Imorgon ska Morris ridas ut och så ska jag kanske va med Johanna om hon kan. Annars har jag inga planer så då kan jag ta igen.

Godnatt!

Hemma och vänder

Har nyss kommit hem och väntar på att min syster ska bli klar i duschen. Klockan åtta ska vi vara på monrads, som tur är tar det bara några minuter att cykla dit! Idag var en bra dag och efter en superfin nollrunda slutade Hedvig och Richie på en nionde plats. Min tränare Carro(kamensky) gjorde sin första start sen oktober(tror jag det var) på sin stjärna Tiesto och hoppade klockrent runt en 1.35. Så himla kul att se dem, de är så samspelta och Tiesto är sjuuukt fin! Men jag skriver mer när jag kommer hem ikväll, nu måste jag snabba mig in i duschen och sedan byta om. Hejdå

 

Jag och min kusin Ebba på Hedvigs student:)


Älskar nya blogg.se

De e nääääz, känns lite proffsigare-haha..;) Om jag förståt rätt kan man svara på kommentarer osv precis som i Wordpress, och även göra tidsinställda från mobilen m.m. Superbra! 

 

Har precis kommit hem från Hard Rock. Hade de jättetrevligt me hela gänget! Alla är så härliga på Djursan, och alla är typ kompisar med alla oavsett ålder. Spårade lite på slutet och så fick vi Agnes att dricka cola kryddad med salt och peppar. Döööööööööör va äckligt de måste varit, haha. Själv åt ja hamburgare vilket var gott men mättande. 

Imorgon vet jag inte om jag ska följa med Hedvig och mamma till Runsten igen, men jag tror det! Isåfall är de rida Morris, åka till Runsten och på kvällen ska hela familjen till Monrads och äta middag. Just nu har jag verkligen nåt att göra från tidig morgon till kväll, inte mycket tid över. Är trött efter en tidig morgon och sen har man ju hållt igång hela dagen. På lördag kanske jag får sova ut i all fall, för från och med söndag är det fullt upp och antagligen relativt tidiga morgnar i två veckor. Först allt med tävling osv och sen när jag blir "själv" på landet(=mamma är inte där) får jag släppa ut och fodra ponnysarna på morgonen. Men men, efter det har jag några veckor att njuta av sommarlovet! Sen ska jag inte klaga heller, jag tycker om att ha mycket att göra. Lixom att man gör något hela tiden och inte bara sitter och låter dagarna försvinna. 

 

Nu ska jag se om jag kan komma på nåt att skriva om och isåfall blogga lite. Annars ska jag bara titta lite bloggar och sen sova. Känns himla inbjudande att krypa ner i sängen nu! Godnatt

 

I'm living my dreaam jaao

 


Årsta runsten


Är på Årsta runsten nu men ska snart åka hem. Hedvig hoppade två 1.20 och rev ett i båda, Richie såg väldigt fin framför allt i andra klassen! Hon skulle ha hoppat 1.30 men de var så sjukt mycket starter så vi bytte. I sekretariatet fanns de en skål me massa naglack som man fick ta vilket va trevlans, om jag följer med imorgon också ska jag ta nåt till haha;)

Ikväll ska jag och mamma till Hard Rock café och äta middag med division 1 laget, de kommer bli trevligt! Men det betyder att de inte blir så mycket uppdatering. Men men... Nu ska vi åka så heejjjddååä

Sommaren tvåtusentolv

Denna sommar börjar med att jag har fullt upp men senare under lovet har jag knappt planerat nåt alls. Min sommar består ju mest av häst, som ni kanske förstår!

På söndag åker jag och Morris till Carro och tränar, stannar där tills på tisdag. På onsdag ska Morris få nya skor och senare på dagen åker vi till landet. På torsdagen bär det av till Vetlanda där jag tävlar tre dar under midsommar helgen. Kommer tillbaka till landet på söndagen och på måndagen ska Lovisa, Johanna och deras ponnys komma och göra mig och Morris sällskap i någon vecka! Efter det däremot, får jag vänta ända tills 20 juli då vi ska på meeting i Västervik. Det sista vi planerat in under sommaren är meeting på Årsta Runsten. Ska hoppa RS mustang cup som går under Ponny-SM. :)

Har under ett års tid sett fram emot Falsterbo, men deprimerande nog tror jag inte att det blir nåt i år. Min mamma verkar inte så jättesugen på att åka dit, så jag har ingen stanns att bo. Usch, de är så trist.. Falsterbo Horse show e bland det roligaste jag vart på. Älskar stämningen. Så de är väldigt synd....:(

Mellan allt ska jag vila, och njuta av sommaren!


Top Model

Ligger i soffan och tittar på Top Model. Har ont i huvudet... Kanske ska va med Johanna ikväll, annars gör jag nog inget. Ska upp typ halv sex då ja måste med Hedvig på tävling, kuuul. Får sova i bilen! update: de blir hemmakväll!
Nu ska jag skriva om lite sommarplaner. hejdå


Sitter i stallet och chillar

Har mockat, fixat mathinkar, fixat vatten och gett lunch så nu är det typ bara att rida kvar!


Sommarlovets första hela dag har börjat

Ledsen för att ni endast fått mobil inlägg. Har inte kunnat blogga ordentligt och jag ville inte att det skulle vara helt oupdaterat. Har nu under kvällen chillat gaalet med Lovisa, Maria och Filippa. Bara pratat och haft det skönt. Har fortfarande inte förstått att det faktiskt är sommarlov!! Så extremt galet skönt så det finns inte. LÄngtar inte tills åttan, då får man ju betyg och allt blir så seriöst. (Lider med er som börjar sexan och får betyg redan då...) Hur som helst ska jag inte tänka på skolan nu, utan bara ha det skönt. Vila ut mig och ha roligt. Och att vila ut mig ska jag börja med NU. Är så himla trött. Inatt sov vi sju tjejer tillsammans och fyra av de sov i samma säng(dock väldigt bred)... Jag hade turen o få en egen, haha. Men hur som helst kan ni ju tänka er hur mycket jag sov lixom ;D Godnatt


Morris gick super idag, och det gick bra att rida med foten. Gör inte alls så ont längre, eller i vissa vinklar gör de ont men a. Jag vet inte om vi vill att jag ska skriva "dagens ridpass" men jag tycker de är trist att skriva och läsa om sånt så jag gör det inte om de inte är något ni saknar lixom...;)

Ser ni en sån söt liten tuss

Världens sötaste lilla Mimmi!! Ååh jag är lite lagom avis på Sussie som får gosa hur mycket hon vill med den...


Trolololololol

Hehe


Ändrade planer

Elina mådde tyvärr(!!!) inte bra så nu kommer det några tjejer till mig i stället. Trevligt det med även fast jag gärna hade velat träffa Elina så mycket som möjligt...


Sticker snart till Elina

Sista kvällen innan hon flyttar:'( kommer sakna henne så mycket!!<3


Sommarlov!!!!

Nu ska vi bara säga hejdå i klassrummet!


Påväg till skolan

13:37 eliiiiiiiiit


Skolavslutning idag dåååå

Nu ska vi ba städa lite o såå


1 dag kvar...

...och sen är det sommarlov! Imorgon ska vi endast städa på fm och senare på dagen är det skolavslutning. Så himla skönt. Detta sommarlov ska bli så himla kul och ni får veta allt om det nån annan gång. Nu sticker jag snart till Filippa där jag och några andra ska sova i Filippas utehus. Mysigt! Får se hur det blir med uppdateringen, just ikväll blir den inte på topp, och imorgon blir det nog inte mycket. Eller kanske på kvällen... Får se. Och min fot gör ont, om ni vill veta. Ha en trevlig kväll!


Ute i skogen

Njuter av det fina vädret!


Ajj

...


Så galet snygg han är

1 år sen typ!

Fina killen, du betyder så mycket för mig.

Sunday

Tittar på film och målar naglarna, eller väntar på att de ska torka. Tittar på Piranha, har sett den förr och den är ganska konstig haha. Har nyss käkat middag med, senare ikväll ska jag se nån film som gick på tv och äta glaass!(y) Sen är jag såhääär taggad på en grej som KANSKE händer nästa år, gosh va sjukt och kul de vore! Men ni får veta det om de blir nåt. Har ont i foten, framförallt när man går. Då gör de verkligen äckligt ont... Helt ok när man bara är lixom.

Tur i oturen

Idag när jag tränat klart så skulle jag prata med Niclas(hade ridit för honom), så jag satt på Morris och så stog Hedvig och Richie brevid. Sen när Hedvig skulle gå blev Richie sur på nåt så han sparkade och träffade min fot me världens kraft. Gjorde så jäkla ont och jag trodde verkligen att jag brutit den! Fick typ en chock och det gjorde ont och så var jag livrädd för att den var bruten, såg lixom hela sommarn ba förfalla.... Men hur som helst så prövade jag tillslut att röra på tår och fot och även fast det gjorde äckligt ont så gick det. Måste ha träffat så jäkla "rätt" då det är precis under den där "knölen" som det gör som ondast och är svullet. Det gör svinont att gå och att böja på den. När den bara är så är de ok men de gör ont då med... Men som sagt, tur i oture. Gör as ont men jag hade kunnat bruta den, eller så hade Morris kunnat bli träffad och skada sig! Men nu har jag den i alla fall lindad så får jag se imorn hur det är. 


Mobba inte mitt ben, de är en ful vinkel!!

dudidudidudodooduudo

Sitter i köket och väntar på att maten ska bli klar. Planerna ändrades förtyp 3:e gången så när jag käkat kommer jag nog gå över till Filippa, och så ska jag och Maria sova där med henne. Filippas föräldrar är inte hemma utan vi blir heelt ensamma, scaaaryyy  haahah ;D Nemän nu har jag inte mer att babbla om så byyyebyyyyye

ja

Potatoes have skin. I have skin. Therefore, I am a potato.

jag döör vilken super humor jag har.



kvällen planeras förfullt

väntar bara på att Maria ska ringa och berätta hur de ligger till.... berättar hur de blir och vart jag spenderar denna fredag kväll såfort ja vet.




Jag vann

Agnes förlora den sopan;))))) Hahaha utklassad av Filippa!! Och jag skriver bara detta för att jag vet att hon läser


Tidsfördrift


[x ] Du vet hur man kokar kaffe
[ ] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[ ] Du vet hur man byter olja i bilen
[ ] Du tvättar dina egna kläder
[ ] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[ ] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 2

[ ] Du har alltid en penna på dig
[x] Du har fått kvarsittning
[  ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[ ] Du gillar att gå ut och gå själv
[x] Du har tittat på pratshower
[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 2

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[x] När du säger att du ska göra något så gör du det
[ ] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[ ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Du pluggar när du måste
[ ] Du slöar INTE i skolan/på jobbet
TOTALT: 5

[x] Du kan stava till ”erfarenhet” utan att kolla upp det
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[x] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[x] Du kan gå och handla utan att köpa änågot du inte behöver.
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 4

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[ ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder internet varje dag
[x] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 5

Min mentala ålder: 18 år

Meeen absoluuuuut


You make me feel good, you make me feel safe



You make me feel like I can live another day


T.G.I.F

Neee egentligen hade det vart ok om de va en dag till innan helgen, har lixom inte gjort något denna vecka. Sen att jag uppskattar det ganska så väldigt mycket hör inte hit. Det är bara idag och på måndag kvar, sen är det skolavslutning!!! Aaaah sommarlov är det bästa jag vet... Börjar om 40 minuter, så ska klä på mig snart. Är ganska seg på det där, hur mycket tid jag än har skjuter jag alltid upp sånt tills sista sekund så får jag jättebråttom istället. Men nu har jag slut på information om tillvaron för tillfället så slutar här. peace out


Min väldigt fullproppade tävlingsplanering, hehe

Nästa gång vi drar på tävling blir vid midsommar. Då åker jag, mamma och Morris till Vetlanda på meeting. Hoppar Msv, La, Msv då La var det högsta som fanns på lördagen. Det kommer vara på deras gräsbana så jag hoppas på bra väder! 


Nåra veckor efter det är de dags för meeting i Västervik, La-Msv-Msv. Den sista Msv är RPC så de är väldigt mycket bra människor där. De är ju kuuuuuuuuul men då är de svårare att bli placerad ;D Haha

Sen har vi pratat om Årsta Runsten i augusti, och hoppa cupen som går samtidigt som SM. Vore en bra erfarenhet att ha varit på en sån tävling, och allmänt kul. Senare i augusti har vi tittat på Tierp men förutom detta är det tomt. Allt är meeting men de är några veckor mellan allihop så han hinner ju återhämta sig lixom. 

Vi hade anmält till Vingåker men sist jag var där var de så himla hårt så jag inte ens hoppa fram till LA= dåliga tankar om de stället... så vi strök det. KANSKE åker dit EN dag, men bara KANSKE. 

Så där då, nu vet ni det med. Nån själ där ute är säkert intresserad, så då blev den glad nu i alla fall.:))))







ibland är min skola ganska najs

Typ som när första lektionen blir inställd så man börjar tio i tio! Sen e det tacos till lunch och på engelskan ska vi ba titta på film tror ja(y) Enda problemet är att vi ska sluta så äckligt sent på fredagar, asså då vill man sluta senast två... halv fyra brukar vi i alla fall släppas och då ska jag ut till stallet. Har inte planerat va jag ska göra där, så det återstår att se. Förut sa ja ju att jag skulle blogga när jag tittat på Burlesque, men så blev de inte riktigt... Sen dess har jag ätit och tittat på film med mamma så min blogg vart tom. 

Har absolut inga planer för denna helg, hoppas att nåt kul dyker upp. TAGGA SOMMARLOV NÄSTA VECKA DÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!! Såhääääääär skönt. 

Meeeen nu kom jag på att vi ska ha sista festen för 99:orna på lördag, fan va denna ska bli grym asså!! Har större lokal en vi brukar ha denna gpng, över 250 st har gått me i gruppen och även fast alla såklart inte kommer så blir de nog en del.(y)


ÅÅÅÅÅÅH dessa gillar jag.



Burlesque

brb, tittar på film!

1 år 12 månader 365 dagar

Idag var det exakt ett år sen vi skrev på kontraktet. Den 7 juni 2011 blev Morris min ponny. Herregud vad tiden går fort när man har roligt.
Och efter som att Morris inte har nån känd födelsedag, så bestämde jag att han fick fylla år den sjunde juni helt enkelt, så idag "blir" han åtta! Grattis bebis.

23 juni 2011

Mina mål

Det är ju det här med mål inom ridningen. Förut har jag inte haft några, jag har vetat det inte kommer bli högre än LB kanske nån LA för mig. Men nu, när mina förutsättningar har ändrats helt och hållet är det kanske dags att skapa några.
Innan första tävlingen(som jag är på nu, det här är tidsinställt) är det svårt att sätta mål för året. Går det bra och jag känner mig säker kör man väll på med LB men går det dåligt kanske man tränar mer eller så går man ner och bara hoppar LC.

Det är ju klart att dit jag helst vill komma är till SM, och jag vet Morris kommer komma dit. Däremot är jag inte säker på att det är med mig. 135 cm är det sista omgången i uteSM, 130cm i inneSM. Det är högt. Där går det inte att komma fel, eller att vara osäker. Det ända jag vet är att på Morris är jag säker, men det tar ett tag att komma dit. Därför är jag glad att vi har tid. Jag är 12 och han är 7, ingen av oss blir för gammal på ett lååångt tag. 

Men tillbaka till målen. Ett mål jag tror vi kommer klara om inget konstigt händer, är nog MsvB. Morris har ju hoppat det, så han kan. Och när jag tittade på MsvB:erna på Majpokalen, kändes det inte omöjligt. Hindrerna såg "låga" ut. Jag blev inte "rädd" och kände att det här är omöjligt, tvärt om fick jag en peppning- det här går, jag klarar det här!

Slutsatsen blir väll att ett långsiktigt och osäkertmål(vet ju inte om jag verkligen kommer dit) är SM, såklart, men ett mål som jag tror jag klarar är MsvB. Det kan dröja, men nån gång tror jag att jag komemr vara på de nivåerna. 




Du är det bästa som hänt mig, togheter we can♥

Detta inlägg skrevs på en blogg jag hade med lovisa, den 23 juni 2011. Morris hade varit i min ägo i ca 2 veckor och det var den dagen som vår tävlings karriär började. Jag hoppade Lc och Lb och ja jag nollade båda två, men jag kunde seriöst knappt svänga honom. Carro var där så de var väll mer som tränings-tävling men ändå, asså vi har utvecklats så sjukt mycket. JAG har utvecklats så galet mycket!! Men sen dess kan jag säga att det bara gått uppåt. MsvB målet som sattes upp då, är nått- och om man får säga så har vi gjort det utan problem. Det är ju helt klart dags att sätta upp nya mål, och jag menar jag satsar all the way up. Men de är lixom delmålen som är viktiga, de där små "kontrollerna" som får en att fortsätta kämpa, att varje gång man uppnår nåt sånt dät litet mål, varje gång man når en ny "kontroll" vet man att man kommer närmare och närmare målet. Så e de väll i alla sporter?? Ju fler spelare du passerar med bollen, ju närmare kommer du målet! Och det är just de små målen jag behöver sätta upp. Och såfort jag kommer på dessa mål, delar jag med mig av de här. Meningen med bloggen är ju att ni ska få läsa om min väg uppåt, och då måste ni ju få veta allt som händer på vägen. Motgång som framgång. Just nu har vi en sjukt bra period, allt går bra och Morris är jättefin. Är galet taggad till alla  tävlingar denna sommar!! 

E du intresserad?;))

Asså ja skulle lätt kunna tänka mig att sälja de, om nån skulle va intresserad! Och jag var tvungen att svara här då den som kommentera varken hade med namn, blogg eller mail.;)


Sticker till stallet

I syrrans nya bil!(y)


dream

Jag har typ två "dröm outfits" sen har jag huuur många olika dröm"plagg" och dröm utrustning osv som helst, men just outfits är det två jag skulle döda för.... De är typ lika dana men olika färger ;)


Antingen: 

Antares hjälm, Svart GLANSIG
Svart Animo kavaj
Svart racesafe
Svarta parlanti

Väldigt mycket svart, men så att man på hästen har nåt snyggt schabrak med knalligt kantband, så att man får nån upplivning.;) 

Eller:

Mörklblå Antares hjälm GLANSIG
Mörkblå Animo kavaj
Mörkblå Racesafe
Bruna Parlanti

Brunt och mörkblått, MUMS! Dessutom så är den blå Antares hjälmen så galet snygg. Har desstutom massa blåa schabrak som skulle passa fint.

Hittade knappt några bra bilder, och jag vill inte lägga ut några missvisande ;)


Nej men drömma kan man alltid, och jag ÄLSKAR min hjälm, de är väll typ kavajen som börjar bli liten, och parlanti kan jag fortsätta att drömma om ;)


Kan typ inte tävla med de där stövlarna längre(tretorna) och inte Pioneers heller för den delen, de är liite för korta för att det ska vara riktigt snyggt... Tur att jag har mina döa snygga chaps från Dyon i alla fall, de passar ju fortfarande!

:O

Svensk sommar elle??


-

Har inte mycket tid till min blogg dessa dagar, idag har det vart allmänt fullt upp och imorgon tar min äldsta syster studenten(herregud:O) så då blir det fullt fräs hela dagen. Återkommer så fort allt lugnat ner sig, typ på onsdag. Kanske kommer några inlägg, då jag inte börjar förens tio imorn har jag KANSKE tid att göra tidsinställda. Vi får se. Puss

image description

VIKTIGT!!!

Clara () om Morgon:
Hej Estrid. I vingåker där jag bor är det en familj som håller på att bli utvisade. Dom har bott här i 5år, lärt sig svenska språket, pluggar på som attan i skolan och har världens underbaraste vänner. Så snälla, det skulle betyda så sjukt mycket om du länkade dethär på din blogg, vi måste få hjälp! Vi har skickat in till tv4 och försöker på tag på fler tv bolat mm. SNÄLLA ESTRID! Hjälp oss! Det är sjukt viktigt. Och vi har knappt en vecka på oss. Så snälla, hjälp till och fixa dethär! http://www.facebook.com/groups/444164258946080/

Länka snälla!

VI KAN GÖRA SKILLNAD. KÄRLEK ÄR STARKARE ÄN ALLT!

http://www.facebook.com/groups/444164258946080/
http://www.facebook.com/groups/444164258946080/
http://www.facebook.com/groups/444164258946080/
http://www.facebook.com/groups/444164258946080/

Just hemma och ska snart iväg igen

Tjena tjena! Har vart fullt fräs hela dagen så har inte hunnit med datorn alls. Åkte till stallet typ halv tio och kom hem runt 1. Vid två åkte vi till stan på studentmotagning. Har varit där i nåra timmar och kom precis hem. Snart ska jag och en massa kompisar till Filippa så ska vi äta middag och ha det mysigt. Är inte hungrig alls men lite sallad ska jag nog få i mig, bara för att. När denna helgen är slut kommer jag rulla runt... Åt mycket igår, åt mycket idag och imorgon fyller min syster år så det blir väll tårta osv då med! Men, men bara att gilla läget. Kan unna mig lite gott bara för att vädret är dåligt, hänger väll inte ihop men vem fan orkar vara logisk?? Nu ska jag i vilket fall röra på mig i alla fall, blir en lång prommenad till Filippa, hela 50 meter(om ens det) måste jag gå! Trevligt att bo granne ibland asså...;)


Bild från igår, när vi blåste upp alla balonger. De jävlarna sprack ju hela tin:@

paaaaaartii fåår evveerriibbooddiieee Danse come on and danse

WIIIE stava fint va?? Nu på kvällen har jag vart hos Emma med ett gäng sköna brudar. Vi hade suprice party för Maja och Josefin som fyller år tätt inpå varandra! Jag tycker de blev lyckat, hade himla kul i alla fall. Åt alldelles för mycket däremot, så nu håller min mage på att sprängas.... Var huuur mycket kakor och grejer som helst, som Andrea och Emma bakat. Sen har min svanskota typ dött.... satt på en sån där yogaboll och typ stusa upp och ner me så åkte den åt sidan så jag flög ner på marken..:( AOUCH! Viisste ju lixom att jag skulle dit men ja kunde inte skriva nåt om de sååå de blev inget förens nu.;D


Center of attention Jao (elle vad de heter;))

Morgon

Orkade inte skriva god morgon för den e fett fel. DE E DÅLIGT VÄDER men som tur är lyckades jag vakna och inte va trött så just nu är jag på ganska bra humör ändå! De är ingen som hinner med mig idag så det blir inget stall. Morris har ändå galoppjobbat och blivit ganska trött nu tre dar irad så de kan va bra att han får chilla. Annars får ni höra mer imorgon om vad dagen går ut på, sounds good. Förutom ett litet förhör på engelskan så blir denna dag nog ganska lugn och trevlig i skolan. Focus, lång lunch, matte och så engelska. Slutar sent men på engelskan ska vi även titta på film, så jag överlever. Inte direkt så man vill ut till det härliga vädret lixooom. 1 juni idag förresten, de firar vi med regn!! :D:D:D:D:D bajs. 

image description
thöt

RSS 2.0