Kväll

JAO, sa ju att jag skulle skriva mer än ett inlägg idag!!! Ehehehe, ni får två typ. När jag hade ridit gick jag in och tittade på när Sverige tog OS silver, sen fixa vi mat+hö och släppte ut hästarna. Gick och duscha(BÄSTA PÅ HELA DAGEN) och nu har jag ätit. Tittat på lite gymnastik och ímponerats över hur viga alla är. Tänkte att jag skulle försöka bli lite vig men bestämde mig för att hålla mig till ridningen. Om typ en timma ska jag ta in och natta hästarna och sen lär jag väll titta på film med mina kusiner. Sommar är najs. PUSsHEj


FÖRSTA OS MEDALJEN TILL SVERIGE

Ridsporten briljerar!! SILVERMEDALJ till Sara, hon petade sista hindret annars hade det varit guld!


OS

Har tittat på OS, banhoppningen i fälttävlan. Sverige kom fyra i lag, drygt... Vi har dock en svensk i ledning individuellt, och hennes häst såg super ut. Halv fyra är de ännu mer så ska snart gå och rida. 

Grym statistik igår, var kom alla ifrån?? E ni duktiga får jag med va det, så loovar att jag ska uppdatera mer än ett inlägg idag. Har nyss ätit pannkakor så att jobba lite sitter fint. Ett tag såg de ut som om att solen skulle komma men sen började det spöregna istället. Jag vill bli brun, men det är typ mission impossible. Just när jag sitter upp blir de alltid as mycket sol och sen när jag hoppar av blir de bara moln. 

På torsdag åker vi till Årsta Runsten med Morris, stallar upp honom där och bor hemma själva. Sen åker vi tillbaka hit och så åker jag väll hem på torsdagen eller nåt. Lite skönt att komma hem, och jag vill träffa mina vänner!! Mindre kul med skolan, men man kan inte få allt.;) 

Nej nu ska jag ta tummen ur röven och hoppa i ridbyxorna. Himla dålig stil av vädret att bli dåligt samma sekund som jag skrev den meningen. JAJA jag får rida ut. Går inte att rida på banan när den är blöt. Sååå vi kör galopp/kondis i skogen. OJOJOJ vad morris skulle bli glad om han visste de. HEJDÅ



Och om någon är intresserad så var Muskot såå fiiin i sin första start sen skadan. Nolla i både 1m och 1.10, och så 9:a och 2:a på det. Fina Musse!:)


Bilden säger typ allt

men om ni är sega, VI HAR BILJETTER!!!!
ÖVERLYCKLIG.


Livstecken

Tjena tjena! Har låtit mig själv ta en paus från bloggen några dagar, men tänkte försöka sätta igång den igen nu. Senast jag bloggade var fredag kväll så kan dra resultaten lör&sön lite snabbt. 

På lördagen hoppade jag MsvB, en ackumulator. Var nolla(Morris är världens bästa ungefär) och kom 5:a. usch usch usch på min ridning den rundan, tackar ponnyn tusen gånger om för att han ställer upp när jag rider så. Segt att det var ackumulator dock nu när jag var nolla och placerad då man varken får kvala eller räkna poäng från ackumulator hoppningar...

På söndagen var de oxå MsvB, Ridsport ponny cup kval. De gick så jäkla bra. Hade jag mött upp liite mer med benen in i första kombinationen hade vi nollat.. Slutade på fyra fel i alla fall. Han räckte inte riktigt över en oxer och petade bak bommen. Sjukt nöjd med rundan, asså de kändes grymt bra verkligen! Synd med en rivning när de känns så bra, men asså 4:a fel är bra! Inget jag är ledsen över direkt. 

I övrigt va helgen grymt bra, blev coachad av Carro, träffade massa kompisar och tittade på tävlingar. Tummen upp! Förutom en väldigt virrig speaker så fanns det inte mycket att klaga på i Västervik. Trevligt ställe verkligen!

Nu taggar jag till Årsta Runsten istället. Där går klasserna La,La+ och om man kommer till final msvB. Hoppas ju självklart på final, och i LA blir vi vääldigt ofta placerade så jag vågar nog tro att jag kommer dit. 

Filmer får ni förresten när jag kommer hem. Kan inte ladda in filmer på den här datorn så ni får vänta.



Idag har jag ridit Morris, och nu ligger jag i matkoma efter lunchen. Ikväll ska vi titta på bio i Norrköping och innan dess ska jag bara ta det lugnt. Är på landet nu ju, och gjort sånt man ska göra på sommaren. Åkt ring, badat, vilat, ätit osv. Haft de riktigt bra alltså! Känns sådär att skolan snart börjar, men de ska jag inte tänka på. Puss






Dagens resultat

Hoppade LA, Morris var sjukt taggad. Ser dock inte ut så på filmen... haha. Nolla i alla fall, och kom faktiskt tolva. Så nu har jag åtminstonde både rosett och plakett härifrån. Har fått me mig pris hem från typ varje tävling i år, grymma ponnyn! Imorrn hoppar jag msvb, bedömning ackumulator. Taggad!! Red typ 6-halv 7 idag. As mycket ponny starter. Hoppas de går snabbare imorn!

Var nån som ville se bild på Muskot och undrade vem han var, så han får sätta färg på detta inlägg. Muskot är en av min systers storhästar, tyvärr har han vart skadad lääänge men nästa helg ska han tävlingsdebutera, eller a asså iår. Han har inte startat sen augusti förra året. Fina Muskot!


Godmorgon

Appen funka inte igår och jag hann typ inte sitta vid datorn, så de blev ingen bloggning. 

I tisdags åkte vi med Morris och Richie till Skogslotten och hoppade. Inte mycket att säga, allt gick bra och Morris kändes positiv till hinder. Låg i solen nån timme men mitt pigment är inget att skruýta över så vidare mycket färg får jag inte... 

Igår åkte vi ännu en gång till Skogslotten, men denna gång för att Muskot skulle hoppa och sen skulle vi hämta Blixten. När vi åker till Västervik blir Muskot ensam så Blixten är en liten shettis som ska hålla honom sällskap! De är redan kompisar så de blir nog super. Tyvärr ska han hem redan söndag/måndag så jag får inte träffa honom så mycket.:(

Idag åker vi till Västervik i alla fall, trimmar hästarna där ikväll. Kommer hoppa en klass per dag, La-Msvb-MsvB(som även är RPC) Är jättetaggad på att tävla nu efter Falsterbo, så det blir super kul. Dock måste jag packa lite mer så jag slutar här, vi hörs!


MsvB, höjden e ju inget problem i alla fall!;)

Godnatt

Nu ska jag titta på Mamma Mia framtills att jag blir trött nog att somna. bloggar imorgon, hejdå

Tittar film med familjen

Morning glory ser vi, just börjat men den verkar bra


Måndag

Har suttit med "nytt inlägg" sidan uppe i över en timme, det var som om att all lust till att skriva försvann så fort jag startade datorn... Som vanligt. Idag red jag i alla fall, finally! Morris var väldigt pigg och verkade inte ha nåt emot att få springa lite. Imorgon ska vi förhoppningsvis åka iväg och hoppa. Det skulle vara extremt skönt efter som att jag ska tävla på fredag. Vore dessutom skönt att rida på en riktig bana och checka av att allt funkar. 

Hann med en dejt med solstolen, och när solen väl visade sig var de riktigt varmt och skönt. Molnen var dock många så låg mest och frös... Svensk sommar<33 Nu ska jag sätta på nån film, och sen blir det väll middag. HEJDååÅÅÅÅÅ


Äntligen

Äntligen träffat Morris igen, förutom att han är skitig som få så ser han ut o må bra! Lilla skitgrisen...


Inget OS för Malin och Tornesch

Tornesch har fått en senskada så det blir inget OS för Malin. Lisen kommer istället få vara med, vilket ju är kul för henne! Himla synd med Tornesch dock, han är så himla fin och det hade nog kunnat gå riktigt bra. Påväg hem nu, imorgon bloggar jag nog men kommer vara jättetrött när jag kommer till landet ikväll så då ska jag nog bara sova direkt. Galet taggad på att tävla själv nudå, inte många dar kvar innan vi åker till Västervik. Tjoho!


Jublet som infinner sig när Roffe rider in på banan

Ninja la silla<3


Next stop skåååne!

Tagg soom fan


Appen funkar

Äntligen funkar appen igen så nu kan jag blogga via mobilen! Får se om jag tar med datorn, tror inte det faktiskt. Nu måste jag gå ner och och äta frukost för att sedan rida innan jag packar klart det sista. Tåget går halv ett typ och vi ska åka härifrån vid elva typ. Hejdå


HEJDÅ

Nu ska jag strax gå ut till Morris och borsta han. Sätta på transportgrejer och sen lasta. Packade allt annat igår så nu är de bara han kvar. Blir ingen bloggning i helgen, kommer inte ha tiden. Sen kommer jag bara hem och är hemma tisdag kväll för på onsdagen går tåget halv ett och innan dess ska jag rida. På tisdagen måste jag dessutom packa om men jag hinner kanske med nåt inlägg. Tar kanske med mig datorn till Falsterbo, mest för att ha på tåget. Och då kan jag ju kanske blogga nåt om dagen i alla fall. Men förvänta er inte bra uppdatering den närmsta veckan!


deprimerad

letar lite på blocket, deppar, letar lite till, deppar, packar lite, deppar, och nu ska jag skriva packlista på hästgrejerna. och deppa. Seriöst, mitt liv känns helt ovärt nu. När min framtida man äntligen kommer till sverige, så får jag inte biljett... Jag gick upp sju för att vara redo när de släpptes. Jag hade en dator, johanna två, lovisa en och båda hennes föräldrar var sin. Mamma köade en stund och sen så ba "biljetterna är slut till båda justin biebers konserter, tack för ditt tålamod." ASSÅ JAG LACKAR SÖNDER. Ber till gud att vi får biljetter. Tittar på blocket, men vissa svarar inte och vissa är redan sålda. Hejdå

johanna kom in

men så va biljetterna typ slut, nu letar vi på blocket... har hittat nåra som jag tror johanna mejlade på. aaaaaah jag dör om vi inte får biljetter...

Hästhoppning

Morris fick vila idag, han kommer gå hårt hos Carro så imorn ska jag jogga och känna igenom honom lite lätt bara. Sitter och tittar på Nations cup från Ache, en utesluten och tre 4 felare från Sverige. De tre 4:a felarna hade exakt samma fel, TRAMP I VATTNET?? Så jäkla onödigt.... Annars var de ju nollor.... Och nu är de andra rundan och Roffe fick tramp i vattnet IGEN!?  Peder gick omkull i första så han hoppar inte nu andra omgången. 

Vart på outleten i Vingåker, fick ett par jeans, en tröja, en byxdress och en sorts typ jacka. Haha fin förklaring där på den sista, men a. Åt pannkakor tidigare idag, hamna typ i matkoma. Usch vad jag blev mätt! Men de är värt de! 

imorgon släpps bieber biljetterna, vet inte vad jag gör om jag inte får en. Blir deprimerad as hell i alla fall. Hejdå


Fick låna johannas Equipe schabrak en dag, älskar det! Vill hitta nåt snyggt i falsterbo. Svart eller blått typ. 



Dagens planer

Nu top Model, sen vid ett ska vi äta pannkakor. Senare ska vi till Outleten och nån gång idag ska jag rida med. Hejdå


Ska rida

Vill bo på gård på heltid... Dock helst i Skåne. De är Drömmen!!

With music in my ears

ligger ute i solen... med grym musik i öronen. Love my life! Ska rida senare idag, alldeles för varmt nu... äntligen är de sommar väder. Ska dock typ regna fredag, lördag säkert söndag me. När jag är hos Carro då. Classic... Men bye bye, update u later. Btw om nåra dar avslöjar jag nå, tror vissa blir glada. Andra bryr sig inte...


Planer för sommaren


På lördag åker jag och Morris till Carro, stannar tills på tisdag och tränar. 

På onsdagen åker jag vidare till Falsterbo, kommer fram dit onsdag eftermiddag/kväll och sen stannar jag hos Johanna och så kommer jag titta tors-sön. Åker hem måndag morgon tror jag.

Efter det ska Morris ridas och trimmas och sen på torsdagen åker jag, mamma och Hedvig med Richie och Morris till Västervik och tävlar. Tror det är La-Msvb-Msvb jag ska hoppa... och sista Msv är Ridsport Ponny Cup, ååh vad jag vill ha en sån rosett!;) 

Sen är det typ en eller två veckor innan jag och Morris ska hoppa Rs Mustang cup i samband med Ponny Sm. Stallar upp Morris på Årsta Runsten och bor hemma. Kommer bli askul att titta på SM klasserna, lätt jag satsar på att hoppa SM nästa år! 

Därefter e sommaren slut typ ju:( Och då börjar jag åttan.... shit va tiden går fort! Känns som alldelles nyss som jag började sjuan. 




Död

Har ridit nu. Morris va väldigt jobbig så nu är jag typ helt död! Helt osammarbetsvillig och gjorde exakt tvärt emot vad han skulle göra, najs... Svettig som jag vet inte vad, såg ut som jag sprutat en helt burk vispgrädde vid bröstan. Sen spola jag av honom och så fick han gå in i boxen medan hedvig red Muskot. Behöver jag ens säga hur han ser ut nu??? Torv är inte alltid så kul att ha.... MEEEEEEEEN sen har jag ju tjänat lite cash till falsterbo me, och de är ju alltid trevligt. ;)


Igår och idag


Igår red jag ut och galopperade Morris, i uppförsbackar och rakt. Han kämpa på bra och blev trött o svettig. Spola av han och släppte ut han, sen plockade jag isär tränsen och smörjde+fetta in de och allt annat läder. Good work assååå..;) På kvällen spela alla kubb, haha mittlag vann två av tre gånger wihoo.  Sen gick vi in och så va de Paranormal Activity 2 på tv, asså :O dog va de va läskigt.... när den va slut slog jag på Disney Channel, lättsamt och bra!;)

Nu sitter jag och tittar på Top Model. När det är slut ska jag gå ut och tvätta både utsida och insida av pappas bil för att tjäna lite cash till Falsterbo!(y) Ska dit nu, ska bara boka tåg. Kommer åka onsdag och hem måndag morgon. Ska bo hos Johanna så de blir som förra året. Super! :D Lateroooo


en sån tuffing


Ryser

 

Denna låten... Falsterbo 2011 all over it! Spelades varje gång en svensk gick i mål med noll fel. Typ när Roffe nollade i nationshoppningen... Alla står upp, gör vågen, skriker... och så den här låten. Sån jäkla känsla- RYSER!! Asså falsterbo, händelsen på året. Seriöst har sett fram emot de sen jag åkte hem förra året. Kanske ska dit, HOPPAS DEEEE!!!! Ser ut som jag ska de nu, men måste fråga nån gång till. Alla som har chansen att åka dit-ÅK DIT!!!!!!!! Bästa och roligaste jag gjort...


update: De funkar inte me video klippet..... gå in häääääääääär för o lyssna

Frulle

Sitter och äter frukost i väntan på att Top Model ska börja. När det sedan slutat ska jag gå ut och mocka+fixa vatten. Rida ska jag göra nån gång under dagen med. vi hörs


Morris 2day

Min syster Sigrid red faktiskt Morris idag. Hon red förut, men slutade för två år sen så det här var första gången på väldigt länge. De såg riktigt trevligt ut och hon kom ihåg det mesta. Hoppade lite sockerbitar och så. Kul att se henne i sadeln igen, haha ;D


He's the one

Munsboro Mourinho

HEEEJJJAAA SPANIEN

4-0.... GRYMT!!!!

Tack Johanna för att du gjorde mig till fotbollsgeek....

I'm back

Nu har Johanna och Oscar åkt så jag ska försöka komma igång med bloggen lite då. Har haft det superkul och veckan gick typ såhääääääääääär fort. Vi har tagit över 1000 bilder(dock är typ 200 användbara) så nu blir det till att fräscha upp bloggen och INTE lägga ut samma bild i varje inlägg. (dock kommer ni se nån bild fler gånger än en, haha) Har blivit te beroende denna helg, vi har druckit typ 7 koppar om dagen... Aaa som ni märker har jag väldigt mycket att blogga om! Nejmen jag ska försöka hitta på nåt, puss.





RSS 2.0